Industrieweg 14 1613 KV Grootebroek - Tel.06-20700014 - info@massagesalonmarangie.nl

AFSPRAAK MAKEN

Wat heeft Marangie te bieden?

ontspanningsmassage

Ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage is een goede manier om je lichaam en geest volledig te ontspannen met een weldadige, verfrissende uitwerking, zowel fysiek als psychisch. Wat is een ontspanningsmassage? Een massage is het...gevoel van herboren.

ontspanningsmassage

Body Scrub Massage

Bij deze massage worden op de rug, armen en benen de dode huidcellen verwijderd door middel van  scrub. Wanneer met warme handdoeken de huid is gereinigd voelt deze heerlijk glad en zacht aan. Na een  ontspanningsmassage met warme geurende olie voel je je relaxt en een heel ander mens...

Deze Body Scrub Massage  gecombineerd met een ontspanningsmassage duurt 60 minuten en kost 45 euro

Voetreflexzonemassage

Voetreflexzonemassage

In de voeten bevinden zich reflex- en energiepunten die in verbinding staan met diverse organen en weefsels in het lichaam. Bij onbalans van lichaam en geest, worden er blokkades gevormd die de natuurlijke energiedoorstroming belemmeren. Door de reflexpunten op de voeten te masseren, worden de ontstane blokkades weer opgeheven. Hierdoor gaat uw energie goed doorstromen en wordt het zelf genezende vermogen van het lichaam gestimuleerd.

Hotstonemassage

Hotstonemassage

Een Hotstone massage bestaat al duizenden jaren waarbij gebruik gemaakt werd van warme stenen om een therapeutisch effect op lichaam en geest te creëren. Het geeft een combinatie van therapeutische warmte van basaltstenen en de diepe werking van de aromatische oliën. Deze massage heeft als resultaat een verzachtende en diep ontspannende werking op spieren, lichaam en geest. Het resultaat is onmiskenbaar: de huid is extreem zacht, de geest is ontspannen, de bloedcirculatie is verbeterd en de spanning in de spieren is verminderd. laat je eens lekker masseren in dit hectische leven In de moderne tijd is ontspanning iets heel kostbaars geworden. Dit is een klassieke massage en vooral geschikt voor gezonde mensen, die voelen dat het hen niet meer lukt om de spanning in hun spieren terug te brengen tot een prettig aanvoelend niveau. Het betekent lekker liggen en je spieren soepel laten masseren met de natuurlijke massage olie.

Voetmassage

Voetmassage

Dit is een heerlijke uitgebreide voetenmassage en verzorgende behandeling in één. Men krijgt dus niet alleen mooi uitziende voeten maar het is ook erg prettig voor het hele lichaam! Eens op wolken lopen laat dan je voeten eens masseren en ervaar het zelf.

Handmassage

Handmassage

Een Handmassage wordt gebruik gemaakt van een satijnen en zachte orchidee-extractolie. Deze is ideaal voor het hydrateren van uw handen. vitamine E, deze zullen uw handen tegen veroudering en uitdroging beschermen. Met de producten van FM group collection triumph of orchids massage.

Stoelmassage

Stoelmassage

Deze massage wordt uitgevoerd op een speciale stoel hierop kan men tijdens de behandeling comfortabel zitten en kan men de kleding aanhouden. Dit maakt deze massagevorm uitstekend geschrikt om op locatie toe te passen o.a. bij bedrijven openbare gelegenheden evenementen etc. Tijdens een stoelmassage wordt een activerende/stimulerende massage gegeven waarbij de nek, schouder en rug gemasseerd kunnen worden en ontstaat een ontspannen gevoel in het hele lichaam. Het is zeker een aanrader voor mensen die vaak in dezelfde houding moeten werken of staan en zo kan het ziekteverzuim laag gehouden worden.

Zomervoeten

Zomervoeten

Mooie zomervoeten 25 minuten voetenscrub en voetenmasker + voetmassage voor mooie en ontspannen voeten Met de producten van FM group collection triumph of orchids